Het oudercomité is een ploeg van ouders-vrijwilligers. Dit schooljaar 2019-2020 is er een vaste kern van een tiental ouders, maar er is ook een grotere groep van losse ouders-medewerkers. Iedereen is dan ook welkom, voor een klein of groot engagement.

7 x vergaderen

De vaste kern komt 7 keer per schooljaar samen. 5 bijeenkomsten bij een van de ouders thuis, met een hapje en een drankje in een gemoedelijke sfeer. 2 bijeenkomsten vinden plaats op school samen met de directie en enkele leerkrachten.

Op deze bijeenkomsten worden allerlei zaken besproken: van de organisatie van de activiteiten tot actuele school-thema’s. Elke vergadering is openbaar, ook voor niet-leden. Wil je gewoon een keer een agendapunt indienen en toelichten? Dat kan! Geef ons een seintje via ouders.gbsm@gmail.com.

Data voor het schooljaar 2019-2020: 11 sept, 23 okt, 9 dec, 30 jan, 12 mrt, 20 apr, 18 jun

Tip: het verslag van elke vergadering vind je hier op de website. Sfeerverslagen en -beelden van onze activiteiten vind je op onze Facebookpagina.

Ontdek: in februari 2020 verscheen een ouderkrantje dat je een mooi beeld geeft waar we voor staan en gaan. Download het HIER!

Werkgroep per activiteit

Per activiteit is er een werkgroep. Die kan bestaan uit leden van de vaste kern maar ook uit losse medewerkers. Heb je met andere woorden geen zin in regelmatig bijeenkomen, maar wil je wel meewerken aan de organisatie van bijvoorbeeld de quiz of het schoolfeest? Ook dat kan! Geef ons een seintje via ouders.gbsm@gmail.com en houd onze Facebookpagina in de gaten voor oproepen.

Helpende handen

Voor een aantal activiteiten kunnen we altijd helpende handen gebruiken de dag zelf. Denk maar aan het schoolfeest, of dacht je dat wij al die taarten zelf bakten en de decoratie zelf verzorgden? Houd onze Facebookpagina in de gaten voor oproepen. Alvast bedankt!