Werking

Werking

Het oudercomité is een ploeg van ouders-vrijwilligers. Er is een vaste kern van een tiental ouders, maar er is ook een grotere groep van losse ouders-medewerkers. Iedereen is dan ook welkom, voor een klein of groot engagement.

5 x vergaderen

De vaste kern komt vijf keer per schooljaar samen. Op deze bijeenkomsten worden allerlei zaken besproken: van de organisatie van de activiteiten tot actuele school-thema’s. Elke vergadering is openbaar, ook voor niet-leden. Wil je gewoon een keer een agendapunt indienen en toelichten? Dat kan! Geef ons een seintje via ouders.gbsm@gmail.com.

Data voor het schooljaar 2018-2019: 20 november, 24 januari, 1 april, 18 juni om 19:45 (plaats nog te bepalen)

Tip: het verslag van elke vergadering vind je hieronder op de website. Sfeerverslagen en -beelden van onze activiteiten vind je op onze Facebookpagina.

Werkgroep per activiteit

Per activiteit is er een werkgroep. Die kan bestaan uit leden van de vaste kern maar ook uit losse medewerkers. Heb je met andere woorden geen zin in regelmatig bijeenkomen, maar wil je wel meewerken aan de organisatie van bijvoorbeeld de quiz of het schoolfeest? Ook dat kan! Geef ons een seintje via ouders.gbsm@gmail.com en houd onze Facebookpagina in de gaten voor oproepen.

Helpende handen

Voor een aantal activiteiten kunnen we altijd helpende handen gebruiken de dag zelf. Denk maar aan het schoolfeest, of dacht je dat wij al die taarten zelf bakten en de decoratie zelf verzorgden? Houd onze Facebookpagina in de gaten voor oproepen. Alvast bedankt!

Tip: begin dit schooljaar bracht het oudercomité een kennismakingskrantje uit voor ouders. Geen exemplaar ontvangen of nieuw op school? Vraag ernaar op het secretariaat!